مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چک

سلام خسته نباشید چند وقت پیش یک واحد خریدم نصف پول و دادم نصفش 3 تا چک دادم و توی قولنامه هم تاریخ انتقال سندو قید کردیم پاس چکها رو هم نوشتیم تا سند انتقال نگردد و وام بانکی دریافت ننمایم توان پرداخت چکها رو ندارم طرف سند رو انتقال نداد بعد متوجه شدم که ملک در رهن بانک هستش و طرف اقساطشو پرداخت نکرده بود من هم واسه اینکه از رهن خارجش کنم سه تا چک بین بانک به مبلغ چکهای صادر شده به حساب خودش ریختم که بانک بدهی شو دریافت کنه و از این طرف هم رو چکها بین بانکی نوشتم بابت پرداخت بدهی چک شماره .....
بعدا اظهارنامه براش فرستادم که من پول و به حسابت ریختم چکها رو مسترد کنند که نکردند دادخواست استرداد لاشه چک دادم حکم بدوی به نفع من صادر شد الان اعتراض کرده که شما بدهی شخص دیگر رو پرداخت کردید به مبایعه نامه پیوستش کرده،
ولی سوال اینه من پول و به حساب شخص واریز نمودم و بابتش هم نوشتم که چرا من پول و به حسابش ریختم خود بانک اون بدهی شو از حسابش برداشت کرده، الان میتواند دادخواستم رد بشه؟
ممنون از راهنمایی هاتون

پاسخ ها :

استرداد لاشه چک خرید و فروش ملک ملک در رهن بانک چک