مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل زمین کشاورزی

سلام من یه زمین بغل شرکت شیشه سازی دارم که هشت ساله نهال کاشتم وآبیاریه قطره ای کردم خلاصه هر چی داشتم برا اون زمین گذاشتم به امید این که درختام محصول بده بالغ بر 1000 اصله نهال کاشتم ولی متاسفانه تو این هشت سال به خاطر گردو خاک ماشین های بزرگ شرکت که سنگ میبرن میارن و از اون طرف دستگاهی که سنگهارو میشکونه به خاطر گردو خاک بیش از حد درختا رشد نمیکنن میشه راهنمایی کنید برا تامین دلیل چیکار کنم واین که چقدر طول می‌کشه تا به تامین دلیل برسم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی از ملک بازدید شود و