مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص فوت مستاجر و تکلیف موجر در این شرایط

سلام و احترام. مستاجر من بیش از 2 ماه است فوت کرده و اول آذر 98 نیز قرارداد ما سررسید شده است. خانواده آن مرحوم ابتدا تقاضای مهلتی بیشتر برای تخلیه ملک داشتند که من موافقت نمودم ولی به یک باره 4 الی 5 روز قبل از سررسید قرارداد تخلیه کردند و فردای آن روز پدر ایشان به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کرده و برای من اظهارنامه ای مبنی بر عدم پرداخت اجاره و پرداخت اجرت المثل ایام تصرف تنظیم کرده است. با توجه به اینکه هنوز گواهی انحصار وراثت مرحوم را دریافت نکرده اند و کلید واحد آپارتمان را نیز بمن نداده اند تکلیف من به چه صورت است و اینکه آیا آنان در آینده با توجه به تخلیه ملک و اظهارنامه تنظیمی شان بعد از گواهی انحصار وراثت می توانند از من ادعای ضرر و زیان بابت ودیعه شان داشته باشند؟ با تشکر

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
توضیحات نامفهوم است