مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

سلام بنده ماشینم رو به یکی فروختم که چک خانومش روبعنوان چک کارمندی دادوچک پاس نشد ومنم ماشین بنام خودم نیست وفقط لاشه سند دستمه وبرگه سبزومدارک دیگه روبهش دادم واونم ماشین روفروخته به کس دیگه که اونم الان شکایت الزام به سندکرده خلاصه طرف امدبابت بدهی چک برگشت خورده راازم گرفت ورفع اثرکرده ویک پیکان بهم دادوقولنامه جداگانه نوشتیم وازچک ننوشتیم مبلغ تعیین کردیم ودراخر نوشتیم درتاریخ مشخصی من انتقال ماشینم روبدم اونم سندپیکان روانتقال بده ولی طرف کلاهبرداره وسندبنام خودش نیست ولی قولنامه که خریده رو داده بامدارک ماشین بجز سندومیگه فعلاسندنمیتونم بگیرم چون ماشین چند دست گشته میگه ماشین بفروش ایا میتونم باین شرایط بفروشم برای من دردسر نمیشه بخدا روزگارم سیاه کرده الان من چجوری به حقم برسم یاسندروچجوری بگیرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی مفاد قرارداد میباشد و

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

منعی برای نقل و انتقال خودرو وجود ندارد اما هرچه سریعتر تکلیف �د و پلاک‌ها را مشخص کنید