مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک با متراژ بیشتر، از متراژ ذکر شده

با سلام بنده یک واحد آپارتمانی 90 متری در سال 99 فروخته ام.
اکنون متراژ واحد مشخص شده در سند 103 متر است.
من باید این 13 متر اضافه را با چه قیمتی به خریدار واگذار کنم؟
قیمت جدید یا قیمت قدیم؟
(همچنین در قولنامه ی نوشته شده درباره ی این موضوع چیزی ذکر نشده و فقط نوشته شده بصورت توافقی)

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مبلغ متراژ 13 متر اضافی باید طبق قیمت مندرج در قرارداد محاسبه گردد مگر ..

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر خیارات خود را ساقط نکرده باشید �‌توانید قرارداد را فسخ یا با دریافت قیمت 13 متر توسط کارشناس قرارداد را نگه دارید ضمناً این بستگی به این دارد که شما در قرارداد بیع � قرار متری فلان قدر معامله کرده‌اید یا اینکه کل سمند در برابر کل مبیع قرار گرفته است