مشاوره حقوقی رایگان - آیا میتونم جای یک بدهکار به لیزینگ را که حدود پنج سال میشه پراید 151 گرفته لیزینگی اما قسطی نداده

یکنفر از این کلاهبردارا که از همه جا پول میبره یک پراید 151 حدود چهار پنج ساله از لیزینگ گرفته و تا الان قسط نداده ماشین رو پلاک روش نصب نمیکنه و فقط گاهی شبها دیروقت بدون پلاک واسه کار خلاف ازش استفاده میکنه. من جای خودش و ماشین رو که تو یه پارکینگ قایم کرده میشناسم. اگر تمایل دارین به حقتون برسین میتونم کمکتون کنم.