مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از منزل

باسلام شش سال پیش از منزل من سرقت شد وهمه طلاهای من به سرقت رفت تقریبا دوماه بعد سارق دستگیر شدوبرای سارق چهارسال وشش ماه حبس درنظرگرفته شد الان بعد ازگذشت شش سال هروقت میرم دادسرا میگن که سارق هیچ پولی نداره بهت بده وفعلا درزندان هست من برای بازپس گیری طلاهام چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید.
اگر سارق رد مال رو انجام نده و یا دادخواست اعسار نده آزاد نمی شود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام متاسفانه برای دریافت وجه یا طلا باید مالی از محکوم یافت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای آزادی از زندان ، سارق باید ابتدا مال مسروقه را رد نماید یا بهای مال مسروقه را پرداخت نماید