مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خلع ید بدون همکاری وراث

سلام و درود
پدربزرگم حدود40ساله فوت شدن و سند زمینی بنامشان موجودهست که در حال حاضردرتصرف کشاورز هست. وراث بر سر تعیین وکیل برای خلع ید به توافق نرسیده اند ایا راهی هست که بدون رضایت بقیه وراث و فقط به وکالت از مادرم بتوانم نسبت به سهم مادرم اقدام نمایم.ایا حتما باید وکیل بگیرم. با تشکر ...

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتما حتما وکیل دادگستری اختیار نمایید آن هم نه هر وکیلی؛ وکیلی متخصص

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هر یک از مالکین ملک مشا می‌تواند خود دادخواست بدهد و یا وکیل اختیار کند. توصیه می‌کنم از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هریک از وراث می توانند اقامه دعوی خلع ید مال مشاع را بخواهند.