مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی به عهده چه کسی است؟

در دعوای مطالبه خسارت تأخیر تأدیه اجرت‌المثل مبلغ حدود دویست میلیون تومان مطالبه کردم و حدود هفت میلیون تومان هزینه دادرسی پرداخت کردم. حال دادگاه در بخشی از حکم به نفع من رأی داد و در بخشی دیگر حکم بر بیحقی من داد.
آیا هزینه دادرسی کلا به عهده من است ومحکوم علیه از پرداخت هزینه دادرسی معاف است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آرا صادره باید بررسی شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

متن حکم کامل می بایست نوشته شو د تا بررسی گردد،اصل بر این است که وقتی خوانده محکوم می شود اگر خواهان خواسته خسارات دادرسی را نیزمطالبه کرده باشد ، پرداخت هزینه دادرسی با محکوم علیه است، لیکن می بایست حکم دادگاه مطالعه شود ،