مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام. وقت بخیر. من ملک خودم رو به مدت سه سال در شهرک صنعتی به یه شخص کرایه دادم که بعد از گذشت 3ماه کرایه ندادم حکم تخلیه اقدام کردم و وی فراری بود تا الان که اومدم ملک را به شخص دیگری کرایه بدم متوجه شدم که ماه اول ده نفر را از کارگران بیمه کرده و یک ماه پرداخته همان ماه اول... و دیگر هیچ مبلغی و لیست بیمه رد نکرده.. الان که من به مستاجر جدید کرایه دادم و مستاجر جدید اقدام به بیمه کارگران خود کرده متوجه شدم شصت میلیون بیمه ملک من بدهکار هست و مستاجر چون فراری بود ترک کار کارگران را نزده الان من را راهنمایی کنید خواهش میکنم... چرا بیمه بعد از پرداخت نکردن چند ماه پرونده را نبسته و در کلیک ماه کارگران کار کردن

پاسخ ها :

سید سجاد اسداللهی

جناب آقای سید سجاد اسداللهی :

شما ابتدا باید با مراجعه به سازمان تامین اجتماعی مربوطه همراه با اسناد و مدارک از جمله قرارداد اجاره تان مراجعه کرده و آن سازمان را قانع کنید که ملک شما در اجاره غیر بوده است