مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف حقوق با وجود حکم اعسار و تقسیط

سلام بنده حکم اعسارم تایید و اقساط سکه را هر چهارماه طبق حکم و بصورت منظم پرداخت میکردم. اما قاضی اجرای احکام تغییر کرد و دستور به توقیف یک سوم حقوق مستمر و تمام اضافه کار و عیدی و پاداش و مزایای بنده دادند. طبق کدام قانون، نظریه حقوقی یا آرا وحدت رویه میتوان حقوقم را از توقیف خارج کنم؟ شرایط بوجودآمده باعث شده به سختی بیفتم و مخارج زندگی ام تامین نشود و نتوانم مجدد ازدواج کنم بنده هیچ قصوری در پرداخت اقساطم نداشتم شما را بخدا یاری ام کنید (بنده کارمند مترو تهران و مستاجرم از همان ابتدا همین شغل را داشته و هیچ مال دیگری نداشتم و ندارم نه وزیر شدم نه وکیل همان کارمند ساده مترو هستم). شما رو به آبروی علی به عصمت حضرت زهرا کمکم کنید نجاتم بدید شرایط دشواری دارم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مهریه همسر را باید پرداخت اقدامات انجام شده نیز قانونی است