مشاوره حقوقی رایگان - دیه صورت به علت تزریق چربی

سلام وقت بخیر.من تزریق چربی انجام داده بودم برا صورتم.الان چنتا کیست داخل لپ و یه دونه هم زیر چشمم درآورده و بهم گفتن ب هییچ وجه نباید تخلیه بشن چون ممکنه عفونت بشه و نکروز بگیره
میخواستم در مورد خسارت با دکتر صحبت کنم خودشون هم قبول کردن ک مقصرن
بخاطر همچین موردی چقد تعلق میگیره؟
اگه لطف کنین تقریبی بگید ممنون میشم?

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مقدار دیه را پزشکی قانونی با معاینه شما مشخص می‌نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مقدار دیه توسط پزشکی قانونی با معاینه شخص مشخص می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطلب بسیار روشن است شکایتی از شما شده و می‌بایست همراه ضامن حضور پیدا نمایید