مشاوره حقوقی رایگان - صاحب خانه میتواند قبل از بستن قرارداد اثاث مستاجر را بیرون بریزد

خانه ای اجاره کردم فعلا قولنامه نوشته نشده صاحب خانه به بهانه های مختلف میاد جلوی در و آسایش ما رو بهم میزنه و گفته میخواد اثاث های مستاجر و بریزه بیرون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر بدون حکم دادگاه نمی تواند
اگر به توافق نرسیده اید بهتر است دوستانه نسبت به تخلیه ملک اقدام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنین‌ حقی ندارد، ابتدا اظهارنامه ارسال دارید، اگر افاقه ننمود طرح شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شخصا نمیتواند چنین کاری را انجام دهد باید دستور تخلیه داشته باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر بدون دستور قانونی و تحت نظر مامور اجرا امکان اقدام نمی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قصد اجاره دارید زودتر اجاره نامه تنظیم کنید و اگر مجددا مزاحمتی ایجاد شد میتوانید اقامه دعوا کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مزاحمت ایجاد میشود شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مالک حق همچین کاری را ندارد و مستاجر تحت حمایت قانون است در صورت نیاز با ما تماس بگیرید