مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل

ملکی را طبق قولنامه فروختم، به خریدار وکالت بلاعزل دادم اما در متن وکالت نامه قید نکردم که وکالت به جهت عقد خارج لازم غیر قابل عزل می باشد. الان وکیل من در حالی که به برخی از تعهداتش عمل نکرده ، ملک را به صورت قولنامه ای فروخته و تفویض وکالت کرده. آیا میتوانم وکیل خود را عزل کنم؟ در صورت عزل وکیل ، تکلیف وکیل دوم چه خواهد بود؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
متن وکالت نامه باید خوانده شود اما اگر حق عزل از شما ساقط نشده میتوانید نسبت به عزل ایشان اقدام کنید و در اینصورت وکالت بعدی نیز غیرمعتبر خواهد شد و البته در نظر داشته باشید که در صورت طرح دعوا در دادگاه جهت تنظیم سند رسمی ملزم به پرداخت خسارات خواهید شد .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه شما به وی فروخته اید و وکالت کلی هم به او داده اید و پس از وکالتنامه شما بر اساس قولنامه و وکالتنامه شما فروخته باشد اقدامات وی معتبر است حال چه بلاعزل باشد یا حق عزل وکیل هم که داشته باشید دیگر اقدامات را به نمایندگی شما انجام داده وحتی اگر حق عزل وکیل راهم داشتید در موقعیکه هنوز اقدامی یا معامله ای ازسوی شما انجام نداده بود میتوانستید عزلش کنید و به نظر میرسد که فقط میتوانید تعهدات مالی را از طریق دادگاه از او بخواهید . البته توصیه میکنم که برای اطمینان حضوری با قراردادتون به یک وکیل مراجعه و مشورت نمایید و ممکن است واقعیت قرارداد چیزی خلاف تصور شما باشد و راهکار دیگری داشته باشد .