مشاوره حقوقی رایگان - خودداری فروشنده از زدن سند قطعی

سلام. مالک قبلی خودرویی که من خریدم فقط وکالت تعویض پلاک به من داده و گفته هنوز پول ماشینو کامل نگرفته و حاضر نیست سند قطعی بزنه. واسطه ای که ماشینو به من داده میگه پولشو دادم ولی اون میگه نداده
الان پلاک و برگ سبز و همه مدارک به نام منه. آیا میتونم ماشینو بفروشم و سند بزنم. قبلا برای سند موتور اینکارو کردم
واسه ماشینم میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید به طرفیت نفرقبلی وکسی که سندبنامش است دعوای الزام به تنظیم سندرسمی مطرح کنید شما قایم مقام نفر قبلی هستید وقراردادانهانیز باشرایطش به شماتسری خواهدداشت

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما نمیتوانید سند به نام کسی بزنید چرا که سند به نام شما نیست اما میتوانید طرح دعوا به طرفیت ایادی قبل کنید اگر خودرو را بفروشید نیز خریدار باید به طرفیت شما و ایادی قبل شما دادخواست بدهد.