مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

سلام. دوماهه خانه دارم همسرم من رو زده و دوبار میخواست از پله ها پرتم کنه پایین و دست دور گردنم انداخت که منو خفه کنه و تا خفگی هم منو برد که با لگد پرتش کردم اونور و خودش میگفت بروخونه بابات،حالا یک سوال داشتم اگریک درصد خواستم برگردم چه تضمین قانونی میتونم ازش بگیرم؟حق طلاق و مهریمو نمیده میگه برای سرکارم بد میشه نمیدونم چیکارکنم؟و اگه خواستم طلاق توافقی بگیرم چی ازش یرم که خودشو راحت نکنه گفتم شکایت کنم میگه منم به علت عفاف و حجاب ازت شکایت میکنم طلاقتم که نمیتونی بگیری مجبوری بگردی تو خونه حبست میکنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه نفقه و مهریه و اجرت‌المثل و استرداد جهیزیه

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

وکالت در طلاق در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
تعهد محضری از بابت عدم تکرار اذیت و آزار زوجه و عدم تکرار ضرب و جرح زوجه از ایشان اخذ نمایید

و ‌حتما در دفترخانه وکالت در طلاق از زوج اخذ نمایید

و از بابت ضرب و جرح میتوانید شکوائیه ضرب و جرح را اقامه نمایید و نامه برای پزشکی قانونی بگیرید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوالها زیاد و مبهم است بهتر است از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا موارد دقیق مشخص شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وکالت در اعمال حق طلاق اخذ نمایید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
با اثبات عسر و حرج خود، میتوانید برای طلاق اقدام کنید.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
مورد از موارد عسر و حرج میباشد ، چنانچه بتوانید این موارد را اثبات نمائید میتوانید درخواست طلاق بدهید

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

در هر حال به شما مهریه تعلق می‌گیرد حتی اگر به هر جرمی مثل عدم رعایت حجاب شرعی و... محکوم شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه تحت هر شرایطی به شما تعلق میگیرد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مورد شما خاص است و باید با مشاوره تلفنی یا حضوری مراحلی را پیش ببرید تا به نتیجه دلخواه برسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما تکراری است و به تمام آن پاسخ داده شد بهترین را برای شما استفاده از خدمات مشاوره‌ای سایت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و طلاق با این شرایط راه حل خوبی نیست.
شما بهتر است به مشاور خانواده مراجعه کنید و مشکل شما با مشاور حل و فصل خواهد شد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هر زمانی که مرتکب ضرب و جرح می‌شود با پلیس 110 تماس بگیرید حتی المقدور ایشان متوجه نشوند و بعد از طرح شکایت به پزشکی قانونی معرفی می‌شوید و با و با صدور حکم درخواست طلاق به علت عسر و حرج درخواست کنید