مشاوره حقوقی رایگان - سفته برای قرارداد

کارفرما در قبال امضای قرارداد عدم افشا درخواست 150 میلیون سفته کرده. چه نکاتی را رعایت کنم که در آینده دچار مشکل نشوم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در قرار دادکار به مشخصات سفته اشاره شود در روی سفته نوشته شود بابت ضمانت موضوع قرارداد....، کپی سفته گرفته شود ، ته سفته پیش خودت باشه و مندرجات سفته در آن نوشته شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتما قرارداد تخصصی تنظیم گردد
امکان بروز مشکل وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق مصوبه جدید ، گرفتن سفته و چک ضمانتی توسط کارفرما ممنوع است
و سفته قابلیت وصول نخواهد داشت

سحر گودرزیان

سرکار خانم سحر گودرزیان :

صمانت اجرای حسن انجام کار را روی سفته قید کنیدو شماره سفته ها را درقرارداد ذکر کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

قید تضمینی بودن روی سفته یا در قرارداد جداگانه با درج شماره سفته

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از لحاظ مقررات سفته و چک تضمینی ممنوع است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در قرارداد به شماره سفته اشاره کنید
و در پشت سفته نیز بنویسید بابت ضمانت می باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مبحث بسیار طولانی می‌باشد پیشنهاد می‌کنم

در خصوص سفته حسن انجام کار

یا در خصوص چک و سه هفته بابت این موارد حتماً از خدمات مشاوره‌ای سایت استفاده نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در سفته حتماً قید بفرمایید جهت تضمین قرارداد کاری و عدم افشا اسرار کاری می‌باشد