مشاوره حقوقی رایگان - شکایت الزام به تنظیم سند

سال 1400یک ملکی خریدم ولی سندش هنگام موعد محضر آماده نبود.منم عدم حضور نگرفتم
ملک از سازنده بناخریده شده که اونم از مالک زمین خریده.
الان دوسال از تاریخ سند گذشته و تازه1ماهه سند امده.ولی بین سازنده و مالک زمین احتلاف مالی پیش اومده و سند نمیزنند.حال آنکه مالک زمین شاهد معامله اینجانب بوده
آیا در شکایت من باید از هردو طرف شکایت کنم یا فقط نفر قبلی که ازش ملک خریده شده؟
آیا با وجود نگرفتن عدم حضور میتوان خسارت روزانه و 20در صد از خسارت عدم تنظیم سند رو گرفت؟
من یک اظهار نامه مهلت دار جهت ارائه مستندات امروز فرستادم به فروشنده (سازنده) وهمینطور جهت اطلاع به مالک زمین

پاسخ ها :

یک وکیل

شما به طرفیت هردو نفر دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و خسارات به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی اقامه نمایید

و وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد با شرایطی قابل مطالبه است و ..

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اظهار نظر در خصوص اموال غیر منقول مستلزم رویت و برسی اسناد و مستندات است