مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن کالای دست دوم

سلام
خسته نباشید
من حدودا 40 روز پیش دو عدد دستگاه جوراب بافی دست دوم به اقایی فروختم و ایشون هم میدانست که این دستگاهها اصلا نو و جدید ندارن
قولنامه هم نوشتیم و قرار شد من برم راه اندازیشون کنم و سالم تحویل بدم رفتم و اینکار را هم کردم البته بهش گفتم که باید یاد بگیری و این کار نیاز به تجربه دارد
چندین بار هم بهم زنگ زد برای ایرادهای جزئی رفتم و انجام دادم بدونه هیچ هزینه ای مثلا میگفت یکی از دستگاهها نخ پاره میکنه و میرفتم رفع میکردم
که در اصل این مشکلات را باید اپراتور دستگاه خودش وارد باشد و حل کند
خلاصه بعد 40 روز هم هنوز انتظار دارد من بروم و مشکلات دستگاه را حل کنم
من گفتم که دیگه نمیام
گفت شکایت میکنم دستگاههای تو خرابن
که اصلا هم اینطور نیست حتی بعد 40روز هم خراب نیستن
فقط نمیتونه باهاشون کار کنه
میتونه شکایت بکنه حکمش چیه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت
و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما دفاع کنید هیچ اتفاقی نمی افتد نترسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
مگر اینکه دستگاه در زمان فروش ایراد اساسی داشته باشد و فروشنده ایرادات را اعلام نکرده باشد.
در وسایل دست دوم دادگاه ادعای داشتن غیب و ایراد را قبول نمی کند و فرض بر این است که خریدار از وجود ایراد اطلاع داشته است.

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

سلام
با توجه به اظهارات شما امکان فسخ قرارداد وجود ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما در صورت شکایت دفاعیات خودرا ارایه دهید تصمیم با دادگاه است

یک وکیل

چنانچه خریدار از وضعیت دستگاها مطلع بوده باشد وصرفا به لحاظ عدم توانایی فنی خریدارقادر به راه اندازی وکار با دستگاه باعث اختلال در فعالیت دستگاه باشد خیر نمیتواند اعایی داشته باشد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
نیازمند بررسی مفاد قرارداد می‌باشد ولی اگر بخواهد به دلیل معیوب بودن فسخ کند باید فوری این کار را انجام دهد که آن هم شرایطی دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر با توجه به قولنامه و اطلاع خریدار امکان شکایت وجود ندارد.