مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

با سلام

چند وقت پیش من به همراه دوستم عنوان سهام دار در یک شرکت عضو شدیم و مدرک تحصیلیم رو تحویل دادم ولی بعد از مدتی بین شرکا اختلاف پیش اومد و قرار بر انصراف و حذف شرکت شد و بنده انصراف زدم ولی با اینکه چند ماه از انصراف میگذره خبری از حذف شرکت نیست، آیا امکان داره در غیاب خودم و بدون وکالت دادن به کسی بشه از مدرکم وام بگیرن؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به مفاد اساسنامه شرکت خود مراجعه فرمایید . همچنین صورتجلسه های هییت مدیره و غیره . بهتر است مدارک خود را حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود برده و مشاوره دقیق دریافت نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما اشتباه کردید
و طبق قانون اگر شما جز رئیس هیات مدیره یا مدیر عامل قرار داشته باشید مسئولیت پرداخت تمام بدهی های شرکت به اشخاص حقیقی و یا حقوقی را خواهید داشت و ..