مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

سلام
عموهای همسر من بدون فرزند از دنیا رفتند و ملک های زیادی داشتند و چون بدون فرزند بودند زمینهای انها بین دو برادر باقی مانده تقسیم شده .و پدر و مادر همسر بنده هم فوت شدند ِو یکی از وراث همسر من هستند .میشه بابت مهریه اقدام کنم .؟اما انحصار وراثت آنها را نمیدانم چگونه اثبات کنم .تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه انحصار وراثت پیگیری کنید

یک وکیل

شما درخواست مطالبه مهریه را مطرح کنید واموال مورد نطر را بعنوان اموال همسر به مرجع ثبتی یا دادگاه معرفی کنید ونیازی به ارائه گواهی انحصاروراثت از ناحیه شما نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مهریه بدهید بعد درخواست توقیف سهم الارث شوهر از اموال ثبت شده مرحومان را بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
اری امکان پذیر است
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه مطرح نمایید