مشاوره حقوقی رایگان - درخواست وضعیت تبدیل از شرکتی به قراردادی یا پیمانی

با سلام و عرض ادب

بنده حدود 11 سال می باشد بصورت نیروی شرکتی در دانشگاه پیام نور مرکز ... با مدرک کاردانی در پست های اداری مشغوب بکار می باشم و حال نیز بعنوان مسئول روابط عمومی، مسئول شاهد و ایثارگر و مسئول ثبت نام و مشاوره مشغول می باشم

در چند سال اخیر چندبار دانشگاه تبدیل وضعیت از شرکتی به قراردادی و از قراردادی به پیمانی داشته است که متاسفانه برای ما این امر اچرا نشده

درخصوص مصوبات مجلس و هیات دولت بر اجاری تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و قراردادی دانشگاه میگوید چون ما هیات امنایی می باشم مکلف به اجرا این مصوبات می باشیم لذا خواهشمند است درصورت داشتن راهی بنده را راهنمایی و اقدامات لازم را درخصوص تبدیل وضعیت بنده اعمال نمائید.

دوباره لازم به توضیح است دانشگاه پیام نور بصورت هیات امنایی می باشد آیا با استناد به بخشنامه و مصوبات مجلس و هیات وزیران که ساله ای 89-91-92-93 می باشد آیا بنده میتوانم به قراردادی تبدیل وضعیت شوم.

با تشکر منتظر شما هستم.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی .از طریق دیوان عدالت اداری.فرقی نمی کند.یاالله