مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

تو کروکی افسر نوشته به نظر می‌رسد وبا اما واگر حدس زده بع در آخر نوشته نقض قانون 119 وما و مقصر کرده حتی تو کروکی نوشته چپ ماشین ما به چپ ماشین غیر مقصر اصلا چنین چیزی امکان داره وقتی تو یه مسی بودن ماشین ها با همین مورد بعد گذشت چند ماه می‌توان شکایت کرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است طرح شکایت نمایید
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

یک وکیل

نیاز به مطالعه نظریه کارشناس می باشد