مشاوره حقوقی رایگان - تصادف از پشت سر

سلام بنده در اتوبان خرازی تهران در لاین سبقت از پشت به یه ماشین پرشیا زدم و تصادف خیلی شدید و اتاق پرشیا باید کامل تعویض بشه و افسر منو مقصر زده و منم به خاطر اینکه از پشت زدم قبول کردم و الان بیست روزی گذشته از این موضوع ، من فکر میکنم راننده پرشیا یا ایستاده بود یا ام سرعت خیلی پایینی داشت که ماشینش اونجوری له شده الان میخواستم بدونم احتمال داره ماشین جلویی مقصر بوده باشه و من بعد از گذشت 20روز که بیمه هم رفتیم و کاراشو انجام دادیم میتونم اعتراض بزنم ممنون میشم اگه جواب بدید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

یک وکیل

طبق نظر کارشناس عمل می شود