مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه خانه

با سلام و احترام
موجر با تبانی حل اختلاف حکم تخلیه گرفت.
پدرم به آنجا مراجعه و قبل از صدور حکم، گفتند که باید زودتر میومدی و لایحه عدم تخلیه و تمدید با 25درصد را میدادی.
در حالی که رفته و درخواست داده و با این جواب روبرو شده است.
برای جلوگیری از اجرای حکم چه کند؟
در ضمن بحث جعل و اضافه کردن امضای دو شاهد توسط موجر به اجاره نامه مطرح است.

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید تقاضای توقف اجرای دستور تخلیه را داشته باشید. اگر شکایت مدلل باشد در صورت اخذ تامین مناسب دادگاه می تواند تقاضای شما را بپذیرد.
برای اثبات جرم جعل باید در دادسرا شکایت کیفری کنید.

یک وکیل

شما می توانید ضمن اعتراض به رای تخلیه خطاب به قاضی شورا ویا رئیس مجتمع حل اختلاف وشرح موضوع یک شکایت مستقل کیفری مبنی بر جعل امضا در دادسرا مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر حکم تخلیه صادر شده است شما باید به شعبه درخواست مهلت یک ماهه برای تخلیه را نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بابت جعل و اثبات تمدید اجاره در دادگاه های صالح شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق آنچه در سوال آمده است تبانی بنظر منتفی است می‌بایست مستند و مستدل دفاع می‌کردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ادله‌ای دارید می‌توانید تحت عنوان جعل شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر باید تخلیه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اگر تخلیه صادرشده باشد نمیتوانید کاری کنید فقط مهلت بگیرید
ولی برای شکایت جعل میتوانید اقدام نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چیزی بنام اضافه بیست و پنج درصدی در قوانین موضوعه وجود ندارد و دوران کرونا هم تمام شده
و مالک مختار است ملک خود به قیمت روز اجاره دهد همچنان که در سایر عرصه افزایش قیمت بیش از درصد مطروحه وجود دارد و برخی از مردم از این ممر امرار معاش میکنند