مشاوره حقوقی رایگان - طلاق حضانت بچه‌ ها

اینجانب 20/1/99 بدونه اطلاع از حیله و نیرنگ همسرم وکالت طلاق به ایشان دادم منوط بر اینکه بچه‌ها را هم ببره
غافل از اینکه ایشان بافردی بنام .... آشنا شده اینم جزئی از نقشه کثیفشان هست خلاصه حتی اقدام به شکایت بجرم ارتباط نامشروع کردم ولی برادر خانمم با سفارشات خود پرونده را ازمسیر درستش خارج کرده وبه هیچ جایی نرسید الان 2/250دومیلیون دویست پنجاه هزارتومان از حقوق مستمری من میبره
و تکه زمین کشاورزی که هنوز اظهار ورثه نشده بود از طریق ثبت اسناد بنام خودش کرده و بچه ها را هم به امان خدا رها کرده

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شکایت نفقه مطرح کنید و صلاحیت حضانت به مادر دادگاه خانواده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات و گفتگو است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوالی مطرح نشده است و از گزاره‌های خبری استفاده شده است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد...

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با توجه به سن بچه ها و مفاد وکالتنامه می توان اقدام شایسته نمود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ضمن ابراز همدردی پرسشی مطرح نگردیده است تا پاسخگو باشم