مشاوره حقوقی رایگان - افترا

با عرض سلام سوال بندہ درمورد شکایت پروندہ افترا ھست من یہ دختر بچہ 2 سالہ دارم کہ توسط ھمسرم ربودہ شدہ و خودمم 5 ماھہ باردارم کہ ھمسرم بعد تهمت کہ بچم برای مرد دیگہ ای ھست و کلی بہ خودم و خانوادم توھین و تهمت زد با توجہ بہ اینکہ ایشون اعتیاد دارن و مواد صنعتی مصرف میکنند بچم رو برد و من رو از خونہ بیرون انداخت من چنتا پروندہ شکایت افترا پزشک قانونی و استرداد طفل دارم این آقا تلفنی بہ من تهمت ھاش رو گفت و اس ام اس ھاشم موجودہ می خوام بدونم حکم قذف درموردش صادر میشہ آیا؟ در ضمن ایشون دادگاہ نمیاد و ھمش منو تھدید میکنہ آیا امکانش ھست تو ھمین پروندہ من طلاقم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در قذف باید صراحتا نسبت زنا بدهد. دو شاهد شنیده باشند. شرایط خاص خودش را دارد. اگر اثبات شود بله مجازات میشود.
ولی صرفا یک سابقه دلیل طلاق نمیشود دلایل دیگر را هم بیاورید. در شهرتان با وکیل مشورت کنید.