مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری مربی مهد کودک

با سلام
کودکم را در مهد کودکی ثبت نام نمودم به محض ورود از اینجانب بدون هیچ قراردادی مربی مهد کودک درخواست کارت به کارت مبلغ 10 میلیون تومان به حساب شخصی حقیقی نمودند
پس از چند روز به بهانه واهی از ورود کودک جلوگیری نمودند و مبلغ اینجانب را نیز عودت ندادند همچنین علیرغم درخواست های مکرر هیچ مجوزی از بابت مهدکودک ارائه نگردید
آیا می توانم از مربی و صاحب کارتی که به آن واریز کرده ام به عنوان کلاهبرداری شکایت نمایم؟
یا راه دیگری پیشنهاد می دهید ؟ ممنون میشم از راهنماییتون

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر مانور متقلبانه داده شده است و خود را انچه نبوده اند معرفی کرده اند با اقدام تقلب امیز بلی، در غیر اینصورت تنها وجوه واریزی قابل استرداد است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اقامه دعوا توسط شما وجود خواهد داشت
ولی با توجه به توضیحات شما ، ظاهرا جرم کلاهبرداری نیست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شکایت کنید اگر نتیجه ندادوتبرئه شد
دادخواست مطالبه وجه بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید ارکان کلاهبرداری محقق باشد
میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما از طریق آموزش و پرورش موضوع را پیگیری کنید.
علیه کسی که پول به حسابش واریز شده دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر می‌رسد جرم کلاهبرداری نمی‌باشد گرچه نیاز به توضیحات بیشتر دارد اما راه شکایت برای شما وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود.
چنان‌چه بدون مجوز باشند ممکن است وباید بررسی شود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بعنوان تحصیل مال از طریق نامشروع وکلاهبرداری از هردو شکایت کنید.میتوانید دادخواست حقوقی استرداد وجه نیز بدهید

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
دادخواست مطالبه وجه در شورای حل اختلاف مطرح نمایید
به انضمام پرینت واریزی وجه به حساب شخص نامبرده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

یک وکیل

این عمل کلاهبرداری نیست شما میتوانید دادخواست استرداد وجه به طرفیت کسی که وجه به حساب آن ریخته اید مطرح کنید همچنین میتوانید با مراجعه به بهزیستی محل موضوع را مطرح وتقاصای رسیدگی به اقدام مهد کودک کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

کلاهبرداری نیست. دادخواست مطالبه وجه بدهید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما با توجه به اینکه مهد کودک تحت نظارت اداره بهزیستی است مستقیماً به اداره بهزیستی مراجعه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای بررسی ارکان جرم کلاهبرداری بهتر است با وکلای سایت تماس بگیرید از طرفی می‌توانیدبرای دادخواست حقوقی مطالبه وجه اقدام نمایید