مشاوره حقوقی رایگان - خودرو توقیفی

با سلام
همسرم ماشینش رو میده دوستش و قرار بوده عصر بیارتش منتها گفته بیا بگیرش
زمانی که میرسه در باغ میبینه پلیس داره همه رو دستگیر میکنه و دوستشم فرار کرده
پیگیر شدیم فهمیدیم به جرم حمل مواد 6 کیلو تریاک ماشین توقیفه
بعد کلی پیگیری و رفتن اومدن و ثبت شکایت خیانت در امانت قاضی همچنان معتقد بود با ماشین ما حمل شده
طی یه عملیات دوستش دستگیر شد و بردنش زندان
نامه ازادی ماشین ما رو دادند
اما گفتن تا زمان دادگاه اون اقا حق انتقال سند یا فروشش رو نداریم
ایا ممکنه بعد تشکیل دادگاه اون اقا ماشین ما توقیف بشه؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص سونیت یا عدم سونیت صاحب ماشین با قاضی رسیدگی کننده می باشد .