مشاوره حقوقی رایگان - اقرار به جلب دادرسی

سلام سفته سفید امضایی بوده که در نزد کارفرما بوده و ایشان به شخص ثالثی داده و روی آن اقدام کرده براشون قرار کیفری زدیم و یا استاد جعلی برای من بدهی زد که طبق مدارک من سفته امانت شد از سه نفر محکوم یکی از آن ها اقرار به جلب دادرسی خورد و اون دوتا تبرعه شدند به دادگاه کیفری فرستاد نظر دادند که سفته امانت بوده و مجدد برای تفهیم اتهام کامل به شعبه بازپرسی انتقال دادند چند سوال : یکی این که می‌تونه دوباره قرار به جلب دادرسی شعبه کیفری را بازپرس بشکنه؟
دومین مورد این که چرا بازپرس این دست و آن دست می کند که نتیجه را دوباره به شعبه کیفری ارسال نمی کند؟
آیا میتوان نتیجه و قراری غیر از شعبه کیفری بازپرس اعلام نماید ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نظر دادگاه به جلب دادرسی قطعی است و بازپرس می بایست طبق نظر دادگاه عمل نماید .