مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام، بنده دو جلسه در دادگاه حقوقی حضور داشتم ولی چون سیم کارتم خاموش بود از جلسه سوم باخبر نشدم و غیابی محکوم شدم. بعد از 25روز ابلاغیه اومد که قرار نهایی صادر شد. دوباره بعد از 15روز ابلاغیه اومد که در متن دادنامه که رای صادر شده، در سطر هشتم اشتباه سهو قلم رخ داده است و متن دادنامه به شرح ذیل است:
رای صادره حضوری بوده و در دادگاه مورد نظر 20روز پس از ابلاغ قابل اعتراض میباشد
من که غیبت داشتم و رای اولی هم غیابی صادر شده ولی چرا قاضی اصلاح کرده نوشته رای حضوری صادر شده است. کمکم کنید ممنون

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

شماگر حتی یک جلسه هم در دادگاه حاضر شوید رای حضوری تلقی میشود.