مشاوره حقوقی رایگان - دیه

بنده حدود ده سال پیش در حادثه تصادف از ناحیه زانو با پارگی مینیسک ورباط صلیبی از بیمه دیه گرفتم و بدون عمل جراحی ومراقبت تا حدود زیادی بهبود یافته بودم ولی اخیرا با شخصی در گیر شده‌ام و اونیز زانوی منو مابین درب گذاشته والان وضعیتم از لحاظ راه رفتن و کارهای روز مره مشکل دارم اگر از ایشان شکایت کنم میتوانم دوباره دیه بگیرم یا پرونده قبلی مانع میشود یا اصلا پرونده قبلی که مختومه شده است تاثیری براین شکایت من دارد
باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
از بابت جراحات جدید ، امکان اخذ دیه وجود خواهد داشت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص با پزشکی قانونی و سپس با دادگاه رسیدگی کننده می باشد .