مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک از زوجه

سلام.برج 6 امسال خانمم گفت خونه بزن بنامم همه زنا بنامشونه منم زدم فقط سند تک برگ زمین و پایان کار نگرفتم هنوز.توی دفتر اسناد رسمی رفتم و یه مهر زد پایین سند و سند رو تعویض نکردم و الان سند پیش خودمه.خانمم برج 11 ول کرد خونه و رفت و منم عدم تمکینش زدم و الان رای به نفع من صادر شد.بیست روز بعد از اینکه از خونه رفت برادرش ازش وکالت میگیره و وکالتی به خودش منتقل میکنه و من خبر نداشتم تا بعد از عید متوجه شدم الان شکایت کردم.ایا این میتونه کلابرداری یا خیانت در امانت باشه.و ایا میتونم برادرش رو زندان بندازم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر مطلقا جرم کلاهبرداری و خیانت در امانت نیست

امین ساعد

جناب آقای امین ساعد :

اگر در دفتر اسناد رسمی اقدام به انتقال رسمی ملک کرده باشید در حال حاضر ملک در مالکیت همسرتون هست. البته باید سندی که میفرمائید ملاحظه شود چرا که انجام امور مربوط به استعلام از شهرداری و دارایی برای انتقال رسمی الزامیست که علی الظاهر شما انجام ندادید به ویژه آنکه اشاره کردید که تاکنون پایانکار اخذ نکردید و بدون اخذ پایانکار نیز سند رسمی منزل صادر نمیشود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص با قاضی می باشد ، لیکن اگر سند رسمی بنام همسرتان بوده و رسمی به برادرش منتقل شده جرمی واقع نشده است .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما منتقل کردید و ایشان مالک هستند و به برادرشان منتقل نمودند
بعید است
ولی حتما از مشاوره تلفنی بهره گیرید تا همه زوایا بررسی گردد