مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت و ارث

سلام وقت بخیر، برای دریافت وام مسکن پدرم منزلش را به نام من کرد، و چون سند تا چند سال در رهن بانک می باشد من امکان انتقال مجدد سند را ندارم، از طرفی من میخوام وکالت نامه ای تنظیم کنم که اگر اتفاقی برای من افتاد،پس از من سندی باشد بر اینکه این انتقال سند صوری بوده و من این خانه را از ایشان خریداری نکرده ام. و خانه جز اموال ایشان است نه جز اموال من، باید چه نوع مدرکی تنظیم کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در بنگاه مبایعه‌نامه فروش تنظیم نمایید و تمام شروط را در قرارداد ذکر نمایید و کد رهگیری اخذ نمایید
یا

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مستند به ماده 22 ثبت اسناد و املاک دولت فقط شمارا مالک می شناسد. لطفا حضوری با وکیل دادگستری محل خود مشاوره نمایید .