مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام دخترم بعد هفت ماه نامزدی میخاد جدا بشه که هنوز باکره هست در قبال بخشیدن همه مهریه پسر امتناع میکند چیکار کنیم .و اگر بخاهد با پسری دیگر فرار کند پروسه طلاق از نامزد اولی چگونه هست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون زوجه برای اقامه دادخواست طلاق یکطرفه باید دلیل داشته باشد
و ..

امین ساعد

جناب آقای امین ساعد :

با سلام
طلاق از ناحیه زوجه صرفا با شرایط خاصی قابل اعمال است این شرایط تحت عنوان مصادیق عسر و حرج می‌باشند همچنین میتوانند در صورت تحقق شرایط وکالت ضمن عقد نکاح طلاق بگیرند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر عقد دائم است، ابتدا می بایست طلاق از سوی دادگاه صالح صادر و قطعی شود . ارتباط با مرد دیگر در زمان زوجیت جرم و مستوجب مجازات است .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نمیتواند فرارکند تبعات بدی دارد دختر شما متاهل محسوب میشود
بهتراست نوافقی باشد و یا دادخواست طلاق عسر و حرج با کمک وکیل پیش ببرید