مشاوره حقوقی رایگان - قرار جلب به دادرسی ، منع تعقیب و موقوفd تعقیب

در خصوص شکایت آقای فلان علیه فلان
1قدرت نمایی باچاقو،تهیه فیلم مستهجن.آدم ربایی.پرونده در مسیر تحقیقات قرار گرفت.با عنایت به صدور دستورات و به دلیل فقدان ادله کافی جهت انتساب جرم به متهم لذا انتساب بزه به متهم محرز نیست و بنا به حاکمیت اصل برائت قاعده مستندات به ماده120قانون مجازات اسلامی و مواد 4 و265قانون آیین دادرسی کیفری قرار منع تعقیب صادر و اعلام می‌گردد.قرار صادره ظرف مدت 10 روز از تاریخ قابل اعتراض است.
این یعنی حکم چیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت شاکی رد شده و قرار منع تعقیب صادر شده است.
شاکی می تواند ظرف ده روز به قرار منع تعقیب اعتراض کند
در صورت اعتراض برای رسیدگی به اعتراض پرونده به دادگاه ارسال می شود
اگر دادگاه اعتراض را وارد بداند با صدور قرار جلب به دادرسی پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال می شود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام یعنی ادله ای مبنی بر نسبت دادن جرم به متهم نیست و پرونده مختومه میشه
البته قابلیت تجدیدنظر در دادگاه هست و اگر دلایلی ارائه شود دادگاه پرونده را برای تخقییات مجدد به دادسرا برمیگرداند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام‌
یعنی متهم تبرئه شده است و پرونده مختومه خواهد شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

متهم از اتهام انتسابی تبرئه شده است، شاکی می تواند به قرار صادر شده به دادگاه کیفری 2 اعتراض نماید .زمان اعتراض 10 روز از زمان ابلاغ قرار می باشد .