مشاوره حقوقی رایگان - تخریب جوی آب

سلام.همسایه کشاورزی داریم که برای بردن آب در زمینش،با توافق طرفین،در زمین ما،جوی آب سیمانی ایجاد کرده و آب می‌برده.بعد از گذشت 24 سال،با توافق طرفین،اقدام به لوله کشی کرده ایم و جوی آب توسط خود همسایه تخریب شده و ما اقدام به جمع‌آوری جوی تخریب شده در زمین خود کردیم.بعد از گذشت 8 ماه،همسایه از ما شکایت کرده به جرم تخریب.یکبار هم کارشناسی تأمین دلیل کرده و رد شده.دو شاهد با خودش به پاسگاه برده، که یکیش اظهار بی اطلاعی کرده و دیگری گفته که زمان جمع آوری ،نصف جوی آب تخریب شده بوده و خود همسایه هم اونجا حضور داشته.ایا رای صادره می‌تونه به نفع همسایه ما باشد؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر لوله کشی شده باشد و آثار آن موجود باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
ممکن است
بستگی به دفاعیات و مستندات شما خواهد داشت
شما باید لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم و برای دادگاه ارسال نمایید