مشاوره حقوقی رایگان - ارث و مهریه ی مادر

سلام وقت بخیر، من از ازدواج اولم سه فرزند دارم که قیمیت و حضانت آن ها با پدر بزرگشان می باشد، پس از چند سال ازدواج کردم و از همسر فعلی نیز صاحب دو فرزند هستم، آیا پس از فوت بنده، سه فرزندی که از ازدواج قبلی هستند،میتوانند از همسرم درخواست دریافت مهریه و حق و حقوق من را داشته باشند؟
اگر می توانند چنین چیزی را درخواست کنند،من چه نوع سندی را باید تنظیم کنم که این حق را از آنان سلب کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
بله
مهریه توسط ورثه زوجه ، قابل مطالبه است

شما میتوانید مهریه خود را ابرا مشروط به شرط .... نمایید و باید در دفترخانه به صورت رسمی مهریه را ابرا نمایید
و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله، می توانند بعنوان وارث مطالبه نمایند چراکه مهریه جز ماترک متوفی می باشد ، می توانید در زمان حیات خود مهریه را به شوهرخود بذل نمایید، لیکن دیگر حقی نسبت به مهریه نمی توانید داشته باشید .