مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام تخریب

سلام خسته نباشید ببخشید سوالی درخصوص دفاع در برابر اتهام تخریب دارم اینجانب چندی پیش در طی یک مشاجره که توسط شاکی جریان ان شروع شده بود و گوشی شاکی در این میان شکسته است و شاکی فیلمی که به طور مخفیانه از جایی دیگر گرفته شده در اختیار دادگاه قرار داده کارشناس خسارت وارده را 8 میلیون و گوشی نو را 13میلیون قیمت گذاری کرده است در پی مراجعه حضوری که به دادگاه داشتم قاضی به من اعلام داشت که حکم نهاییت زندان هست و رضایت شاکی را بگیر و خسارتش را جبران کن تا من بتوانم برایت کاری کنم من قبلا اعلام داشته بودم که خسارت را میدهم چون نمیتوانستم در مقابل شواهد دفاع کنم نمیدانم الان چه کار کنم قاضی گفت شاکی و خانواده اش هر بار که به دادگاه میروند به پیش قاضی میروند و گریه میکنند. از نظر من (متشاکی) این رفتارها صورت میگیرد تا دادگاه تحت تاثیر قرار بگیره این دعوا انتقام جویانه بوده و چندین سال هست به خاطر ارث و میراث شروع شده و اون روز چون صلح نامه باطل شده بود شاکی مامور به درب خانه پدر من اورده بود و مامور را فریب داده بود که خونه پدربزرگم هست و خواهان پلمپ خانه پدرم شده بود و هرچند میدانم که گوشی را من به فنا ندادم و مامور هم که میخواست غائله را در پاسگاه خاتمه دهد سخت گیری لازم را به عمل نیاورده و گوشی را درمحل توقیف نکرده است و شاکی پس از حدود دوساعت به پاسگاه مراجعه نموده و ان ادعا را مطرح نموده است(شکستن گوشی)
با این توضیحات نمیدانم چه کار کنم ایا با توصیه قاضی مقدمات جبران خسارت را فراهم کنم یا خیر(خرید گوشی برای شاکی) ؟ لازم به ذکر است جلسه با قاضی غیر رسمی بوده است و اینجانب فاقد سابقه کیفری مؤثر میباشم