مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به پارچه و لباس

سلام وقت بخیر
بنده پارچه ای به مبلغ 6 میلیون تومان به خیاط دادم که بدوزد و حیاط پارچه را خراب کرد، پس از شکایت به اتحادیه دوزندگان متاسفانه اتحادیه به دلایلی با خیاط همکاری کرده و کارشناس بابت خراب شدن لباس من خسارتی برای من تعیین نکردند، و گفته شد که از ما کاری بر نمی آید باید به دادگاه مراجعه کنی، و چون کانون کارشناسان،کارشناسی در این رسته ندارد، امکان کارشناسی توسط کارشناس دادگستری نیست،من از چه طریقی می توانم شکایت خود را به مرجع بالاتری برسانم و پیگیر این خسارت شوم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس رسمی اقامه
نمایید و درخواست کارشناس رسمی را نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به شورای حل اختلاف محل مراجعه نمایید ابتدا تامین دلیل نمایید با جلب نظر کارشناس