مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی همسر

سلام وقت بخیر.همسرم از بدو استخدام در اداره زندان یکی از شهرستان های محروم استان کرمان کار میکند با این وعده که دو سال در این زندان خدمت کند بعد جابجا میشود ولی از شروع کار تا الان 13 سال میگذرد بارها درخواست انتقالی داده ولی رد شده ولی نیرو های دیگه بدون هیچ مشکلی انتقالی گرفته اند،همسرم بخاطر مشکلات زیادی که درگیرش هست باید هرشیفت تو جاده ها فاصله 350 کیلومتر تا محل سکونت رو رفت و آمد کنه مشکلاتی مثل بیماری پسرم که بخاطر فشار روحی و روانی که دور از پدرش هست براش پیش اومده باید هفته ای دوباره واسه درمان به مرکز استان مراجعه کنیم،سرطان پدرش،دیسک کمر و بیماری مادرش که کلا ناتوان شده و خودش بخاطر اینکه هر روز تو جاده ها بوده و فشار زیاد مشکل اعصاب پیدا کرده و مسوولین هیچ توجهی به خواسته ما ندارند از چه راهی میتونه پیگیری کنه؟راه حلی وجود داره؟میتونیم به دیوان عدالت اداری شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

شما بهتر است با مسولین زندان موضوع را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید ابتدا به يک وکیل دادگستری وکالت دهید