مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام بنده مهریه ام رو ب اجرا گذاشته ام ولی شوهرم توان مالی نداره به جز یه اپارتمان ک با شرط حق فروش و حق فسخ بنام دخترم صلح عمری کرده .. با توجه ب حق فروش ایا قانون میتونه با توجه ب حق فروش اپارتمان رو بفروشه و یا در ازای مهریه بمن بدهد؟؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردید شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
می‌تواند اگر نخواهد قابل توقیف نیست
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و