مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از کارت بانکی توسط پدرم

سلام وقت بخیر من یه کارت بانکی در اختیار پدرم گذاشتم به من گفت کارتام بابت چک مسدوده -حالا از کارت بانکی من سو استفاده کرده و کلاه برداری کرده شخص طلبکار به من زنگ زده و تهدید کرده باید چیکار کنم؟ من خبر نداشتم میخواد کلاه برداری کنه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با شرایطی شما مسئولیت نخواهید داشت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مسئولیت جرایمی که با کارت بانکی شما انجام شده با شما است و پاسخگو می باشید ، لیکن می توانید از پدر بابت سو استفاده از کارت شما شکایت نمایید ، در هرحال تشخیص قاضی ملاک عمل است .