مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام.چکی که در حال حاضر برگشت خورده را،بدهکار میخواهد قسطی پرداخت کند و طلبکار راضی هست. اما چون اعتماد و شناختی وجود ندارد و این دو در شهر های مختلف هستند، نمیدانند راه حل چیست؟ آیا بانک میتواند واسطه بین دو نفر شود که چک را از طلبکار دریافت و قسط بدهکار را به او پرداخت کند؟راه حل مطمئن برای هر دو طرف معامله چیست؟ که طلبکار از چک سوء استفاده نکند هنگامی که بدهکار در حال پرداخت پول به صورت قسطی است؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
قرارداد دقیق تنطیم نمایید و باید
در قرارداد ضمانت اجرا عدم انجام تعهد یا تاخیر در انجام تعهد پیش بینی گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بهتراست دارنده چک علیه صادر کننده چک طرح دعوی نماید و در دادگاه قسط بندی شود ،