مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از سواستفاده اجاره نامه ملک تجاری -قسمت سرقفلی و حق کسب پیشه و تجارت

با سلام
یکی از بندهای اجاره نامه به صورت زیر نوشته شده است، به لحاظ حقوقی این نوشته صحیح می باشد یا نه؟ و جلوی سواستفاده رو میگیره؟
قسمت ضمن العقود بهتره نوشته بشه یا نه؟

<<مستاجر فاقد هرگونه حق و حقوق قانونی درمورد اجاره می باشد. در ضمن، هیچ گونه وجه یا مالی به عنوان سر قفلی، حق كسب و پیشه یا تجارت و نظایر آن یا تحت عناوین پیش بینی نشده دیگر از سوی مستاجر به موجر تسلیم و پرداخت نگردیده است بنابراین مستاجر متعهد به تخلیه و تحویل مورد اجاره لدی الفسخ یا بعد از انقضای مدت به موجر با اخذ رسید كتبی می باشد و هرگونه ادعایی در خصوص سرقفلی و نظایر آن را ضمن العقد لازم حاضر و ضمن العقد خارج لازم (كه عقد خارج لازم شفاهاً با قرار بین آنان منعقد شده) مستاجر از خود اسقاط نموده و می نماید و مبلغ پرداخت شده در ماده 3 قرارداد صرفاً قرض الحسنه است ولاغیر.>>