مشاوره حقوقی رایگان - اتهامات ادم ربایی (ربودن) مخفی کردن وسیله نقلیه وارعاب و تهدید چاقو ضرب جرح عمدی

سلام وقتتون بخیر دوستان بزرگوار خسته نباشید برام یه مشکل پیش اومد یه خانوم با رضایت خود سوارموتور شد بعداز 15 دقیقه دور زدن میخواست پیادهش ولی موقع در حال ارام حرکت بود ولی خانوم پاشو زود گذاشت رو زمین که پیادهشه افتاد زمین روی ببینی پاره شد خون اومد و دندان مصنوعی هم شکست بعد گفتم پاشو ببریم درمانگاه گفتی نه میری سرکار اونجا بگیم روی پل رد میشدم پاهام خورد رو پل افتادم زمین کسی نفهمیه رو موتور افتادم گفتم باشه بعد رفت سرکار منم اومدم خونه عصر اومد خونش گفتی برام چاقو کشیدی با زو منو تهدید میکردی سوار موتور شو منم سوار موتور نشدم داشتم فرار میکردم خوردم زمین برام اینجوری شکایت کردی اتهامات ادم ربایی (ربودن) مخفی کردن وسیله نقلیه وارعاب تهدید چاقو ضرب جرح عمدی وکیلم گرفتی میتونی تو دادگاه ثابت کنی این اتهامات که برام کردی یا نه لطفا برام راهنمایی کنید برایش یه مدارک کردم واتساپ تصویری عکس دارم اینو تو دادگاه رو کنم یا نه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در مرجع قضایی دفاعیات
و دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید و لایحه دفاعیه دقیق تنطیم و ارسال نمایید
بهتر است وکیل بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام متاسفانه ممکن است با جمع اوری مدارک ساختگی شمارا محکوم کند حتما دفاع کنید و تاجای ممکن وکیل بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص قاضیرسیدگی کننده در اثبات جرایم ملاک عمل است .