مشاوره حقوقی رایگان - ایا میتوانم خسارت تخفیف بیمه ماشینمو بگیرم

باسلام.بنده سال نودوهشت یه پراید فروختم با قولنامه دستی با امضای یک شاهدووکالت 6ماهه دادم برای تعویض پلاک .طرف تعویض پلاک نکرده ماشین چنددست فروخته شده رفته کرمان من در قم زندگی میکنم در قرارداد3میلیون 700 به من بدهکار است وقید شده اگه به قرارداد عمل نکنه فسخ میشود من 1400 شکایت برای فک پلاک کردم وشکایت بابت طلبم حالا ماشوین در کرمان توبیخ شده ایا میتوانم خسارت تخفیف بیمه رو بگیرم چون من همان سال ماشین خریدم واگه تخفیف بیمه به روی ماشینم میومد حق بیمه من 2 یا3 برابر کمتر میشد.وایا راهی که رفتم درست بوده یا باید شکایت فسخ قرارداد میکردم ..ممنون از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طلق قانون معامله قابل فسخ نمیباشد

شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و خسارات به طرفیت خریدار اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هرچند مفاد قرارداد حائز اهمیت است
لکن دادخواست الزام به فک پلاک قابل طرح است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و خسارات به طرفیت خریدار اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است