مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ارث مادری توسط پدر

توروبخدای محمدکمکم کنید
پول وکیل روندارم بدم که به حقم برسم پدرم یک سند تک که ارثه مادرم بوده روازاسمم درآورده ومن ودوتا بچه بی سرپرست ویتیم روآواره خیابونها کرده هرچی شکایت نوشتم وبه دولت دادم جواب نگرفتم توروبخدابدادم برسیدبا این وضعیت کجابرم با دوتابچه ومن زن مریض احوالم وتحت پوشش کمیته امدادهستم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید اسناد و مدارک شما را دقیق و کامل بررسی کنیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید مشخص شود که سند به چه صورت به پدر شما منتقل شده است که نیاز به گفتگو دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
سوال شما ناقص است
و سوال خود به صورت کامل مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر چند موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد
لکن راه حل وجود دارد دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

یک وکیل

میتوانید به طرفیت پدر خود دادخواست ابطال سند بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اسناد و مدارک بررسی شود از طریق معاضدت دادگستری پیگیری کنید