مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مغازه و تحویل زودتر از موعد به خواسته موجر که در آخر موجر نصف مبلغ ودیعه را پرداخت ننموده

من یک مغازه اجاره کردم و چون موجر مغازه رو فروخت، به درخواست ایشون زودتر از موعد مغازه را تحویل دادم و از مبلغ ودیعه یک مقدار بابت تسویه آب برق گاز نزد موجر ماند ولی با این حال که تسویه فیش ها را تحویل املاک دادم ، موجر اظهار کردن الباقی ودیعه رو به بنگاه دادم و از بنگاه بگیر و بنگاه هم میگوید به من نداده ودیعه آیا من چطوری میتونم به پولم برسم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
دادخواست مطالبه بدید