مشاوره حقوقی رایگان - الزام بنیاد شهید به پذیرش حکم شهادت

باسلام و دعای خیر:
آیا در حال حاضر، قانونا رای دیوان عدالت در خصوص الزام بنیاد شهید به پذیرش حکم شهادت لازم الاجرا و قطعی است؟
در جایی خواندم در صورت رد پذیرش شهادت توسط بنیاد ، مرجع نهایی تعیین مصادیق شهادت ستاد کل نیروهای مسلح می باشد . لطفا بفرمایید ، رای دیوان در صورت محرز شدن شهادت ، و نقض رای عدم پذیرش شهادت بنیاد ، چگونه قابل اجراست؟ ممنون

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام در صورت پذیرش دعوی توسط دیوان واحد از شهادت و صدور حکم بر الزام بنیاد شهید به ثبت آن بله لازم الاجراست.